DIORAMA SPEELT OP HET KROKUSFESTIVAL


Op 22 februari 2020 staat Hanafubuki met de voorstelling Diorama (4+) op het Internationaal kunstenfestival voor jong publiek! Klik hier voor meer info & tickets.

EVERY TIME WE PERFORM IT'S COMPLETELY DIFFERENT, YET AT THE CORE, COMPLETELY THE SAME.


Samuel werd geïnterviewd door The Word Magazine over het contact en de verbinding met een publiek. Hier lees je het volledige artikel.

DE OPSLUITING


Op zaterdag 14 mei om 19u30 stond Hanafubuki op de planken van deSingel met De Opsluiting. Samuel liet zich samen met Dan, Aki en Bianca 24 uren lang opsluiten om daarna een performance te geven. Bedankt aan Fameus en Villanella om ons de kans te geven deel te nemen, en aan Mynd voor het leuke redactiewerk.


DE ZONNEKONING


Simon Beeckaert en Samuel Baidoo spelen De Zonnekoning in De Singel.

Meer info vind je hier.


FUTARI DE // WIJ TWEE


Een duet waarin Samuel en Aki hun eigen, geheime taal ontwikkelen. Ze vertellen woordeloze verhalen die ons herinneren ons aan dagdagelijkse scènes, zoals twee kinderen die elkaars taal niet spreken maar toch vrolijk tegen elkaar praten terwijl ze in de zandbak spelen. Aan de toeschouwer om het geheel te ontcijferen. Te zien op de kindersalons!


BIJ ONS III


Bij ons is een huiskamerfestival, dit jaar alweer de derde editie! Slaapkamers worden podia, de living een concertzaal en de hal een expositieruimte. Je kan verder ook genieten van gezonde en minder gezonde hapjes allerhande, voor u gemaakt door doorwinterde hobbykoks. We sluiten de avond steeds af met een live muziekconcert.


BILL AWARD


Wij werden geselecteerd voor de BILL Award. Een award die jong creatief geweld in de kijker zet. Meer info vind je hier.