n i e u w s !


20 maart 2021 lanceren we de gloednieuwe podcast Woudreuzen.

Deze podcast ligt in het verlengde van de voorstelling Hier praten de bomen met elkaar. We keren terug naar het dorp voor meer interviews met haar bewoners. De website (www.woudreuzen.be) die binnenkort online gaat, bevindt zich tussen radio en beeldverhaal. Het brengt audiovisueel theater bij de bezoekers thuis.

Kopie van IMG_0274
IMG_0273kopie
Brigitte_2
IMG_6603 (1)
DSC07326
Huis2a
DSC07355
Kopie van DSC07340
IMG_4747 (1)

In deze audiovisuele voorstelling duikt het gezelschap in het leven van een kleine gemeenschap. Door interviews met de bewoners leggen ze het netwerk van een typisch Vlaams dorp bloot. De bomen vormen de achtergrond. Ze slaan op hun beurt alles gade. Ze groeien terwijl de ene generatie de andere opvolgt.


Hier praten de bomen met elkaar is een voorstelling waarin er live beelden worden gemaakt terwijl u naar een podcast luistert. Naast een filmdoek staat een houten meubel dat dienst doet als een kleine filmstudio. Drie spelers creĆ«ren ter plaatse een verhaal aan de hand van vertellingen en interviews. Ze tonen beelden, objecten en foto's die een dorp reconstrueren en tot leven wekken. 


Het geheel speelt met genres als documentaire, reportage, objecttheater of lecture performance.


bekijk de huidige speeldata

download hier de persmap

creatie

Sari Veroustraete

Xandry Van Den Besselaar 

Joris de Froidmont

Hanne Holvoet

Samuel Baidoo

scenografie 

Caroline Mathieu

spel

Sari Veroustraete

Joris de Froidmont

Samuel Baidoo
met de steun van 

Stad Antwerpen 

Cinema Cartoons 

Fameus 


met dank aan 

Campo Gent 

Christine Dobbelaere