HIER PRATEN DE BOMEN

MET ELKAAR - mei 2021


Op 21 mei 2021 speelt Hier praten de bomen met elkaar in De Theatergarage. Een cultureel buurtcentrum dat cultuur en de buurt versmelt. In deze voorstelling vergelijken we een gemeenschap met een bos. Via live beelden en een podcast ontdek je een bomenstudie van een kleine gemeenschap. De Theatergarage is dus de ideale plek om te komen kijken!

WOUDREUZEN - maart 2021


Op 20 maart 2021 lanceren we de gloednieuwe podcast Woudreuzen met een corona-proof event (meer info volgt!).

Deze podcast ligt in het verlengde van de voorstelling Hier praten de bomen met elkaarWe keren terug naar het dorp voor meer interviews met haar bewoners. De website (www.woudreuzen.be) die binnenkort online gaat, bevindt zich tussen radio en beeldverhaal. Het brengt audiovisueel theater bij de bezoekers thuis.

DIORAMA @RATAPLAN - februari 2021


We zetten onze uitklapbare koffer op de stoep van de Rataplan in Borgerhout. Zoals een echte kamishibai vertellen we het verhaal van de vierkante zon buiten op straat. Iedereen is welkom om te komen kijken! Op 21 februari 2021, een gratis voorstelling van Diorama, in samenwerking met Rataplan

UNLIKE THE SUN - april 2020


Mintzkov vroeg Hanafubuki om een videoclip te maken bij hun nieuwste single. Het materiaal van Diorama werd herdacht, opnieuw georganiseerd en choreografeert. Het resultaat bekijk je hier! Humo interviewde Hanne Holvoet en Samuel Baidoo over het creëren van de videoclip. Bekijk het interview hier.

DIORAMA SPEELT OP HET KROKUSFESTIVAL - februari 2020


Op 22 februari 2020 staat Hanafubuki met de voorstelling Diorama (4+) op het Internationaal kunstenfestival voor jong publiek! Klik hier voor meer info & tickets.

DE ZONNEKONING - maart 2019


Simon Beeckaert en Samuel Baidoo spelen De Zonnekoning op Bouger B in De Singel. Meer info vind je hier.


EVERY TIME WE PERFORM IT'S COMPLETELY DIFFERENT, YET AT THE CORE, COMPLETELY THE SAME.

- februari 2019


Samuel werd geïnterviewd door The Word Magazine over het contact en de verbinding met een publiek. Hier lees je het volledige artikel.

BILL AWARD - oktober 2017


Wij werden geselecteerd voor de BILL Award. Een award die jong creatief geweld in de kijker zet. Meer info vind je hier.


BIJ ONS III - mei 2016


Bij ons is een huiskamerfestival, dit jaar alweer de derde editie! Slaapkamers worden podia, de living een concertzaal en de hal een expositieruimte. Je kan verder ook genieten van gezonde en minder gezonde hapjes allerhande, voor u gemaakt door doorwinterde hobbykoks. We sluiten de avond steeds af met een live muziekconcert.


THE OLD MAN, THE RUNNER AND THE WOMAN IN THE SUN - april 2016


Voor de interdisciplinaire Common Ground week op het Koninklijk Conservatorium Antwerpen maakte Bianca Zueneli en Samuel Baidoo een site-specific werk ism 15 andere dansers, acteurs en muzikanten. Meer info en de opname bekijkt u hier.


FUTARI DE // WIJ TWEE - februari 2016


Een duet waarin Samuel en Aki hun eigen, geheime taal ontwikkelen. Ze vertellen woordeloze verhalen die ons herinneren ons aan dagdagelijkse scènes, zoals twee kinderen die elkaars taal niet spreken maar toch vrolijk tegen elkaar praten terwijl ze in de zandbak spelen. Aan de toeschouwer om het geheel te ontcijferen. Te zien op de kindersalons!


DE OPSLUITING - mei 2015


Op zaterdag 14 mei om 19u30 stond Hanafubuki op de planken van deSingel met De Opsluiting. Samuel liet zich samen met Dan, Aki en Bianca 24 uren lang opsluiten om daarna een performance te geven. Bedankt aan Fameus en Villanella om ons de kans te geven deel te nemen, en aan Mynd voor het leuke redactiewerk.