UNLIKE THE SUN - april 2020


Mintzkov vroeg Hanafubuki om een videoclip te maken bij hun nieuwste single. Het materiaal van Diorama werd herdacht, opnieuw georganiseerd en choreografeert. Het resultaat bekijk je hier! Humo interviewde Hanne Holvoet en Samuel Baidoo over het creëren van de videoclip. Bekijk het interview hier.

DIORAMA SPEELT OP HET KROKUSFESTIVAL - februari 2020


Op 22 februari 2020 staat Hanafubuki met de voorstelling Diorama (4+) op het Internationaal kunstenfestival voor jong publiek! Klik hier voor meer info & tickets.

DE ZONNEKONING - maart 2019


Simon Beeckaert en Samuel Baidoo spelen De Zonnekoning in De Singel.

Meer info vind je hier.


EVERY TIME WE PERFORM IT'S COMPLETELY DIFFERENT, YET AT THE CORE, COMPLETELY THE SAME.

- februari 2019


Samuel werd geïnterviewd door The Word Magazine over het contact en de verbinding met een publiek. Hier lees je het volledige artikel.

BILL AWARD - oktober 2017


Wij werden geselecteerd voor de BILL Award. Een award die jong creatief geweld in de kijker zet. Meer info vind je hier.


BIJ ONS III - mei 2016


Bij ons is een huiskamerfestival, dit jaar alweer de derde editie! Slaapkamers worden podia, de living een concertzaal en de hal een expositieruimte. Je kan verder ook genieten van gezonde en minder gezonde hapjes allerhande, voor u gemaakt door doorwinterde hobbykoks. We sluiten de avond steeds af met een live muziekconcert.


THE OLD MAN, THE RUNNER AND THE WOMAN IN THE SUN - april 2016


Voor de interdisciplinaire Common Ground week op het Koninklijk Conservatorium Antwerpen maakte Bianca Zueneli en Samuel Baidoo een site-specific werk ism 15 andere dansers, acteurs en muzikanten. Meer info en de opname bekijkt u hier.


FUTARI DE // WIJ TWEE - februari 2016


Een duet waarin Samuel en Aki hun eigen, geheime taal ontwikkelen. Ze vertellen woordeloze verhalen die ons herinneren ons aan dagdagelijkse scènes, zoals twee kinderen die elkaars taal niet spreken maar toch vrolijk tegen elkaar praten terwijl ze in de zandbak spelen. Aan de toeschouwer om het geheel te ontcijferen. Te zien op de kindersalons!


DE OPSLUITING - mei 2015


Op zaterdag 14 mei om 19u30 stond Hanafubuki op de planken van deSingel met De Opsluiting. Samuel liet zich samen met Dan, Aki en Bianca 24 uren lang opsluiten om daarna een performance te geven. Bedankt aan Fameus en Villanella om ons de kans te geven deel te nemen, en aan Mynd voor het leuke redactiewerk.